In het kort: HIP +

HIP Telefonie is een oplossing die wordt geleverd als een dienst. De telefooncentrale bevindt zich niet bij u op locatie, maar gaat geheel via een internet verbinding.
Bedien uw kantoortelefoon vanaf uw desktop of smartphone. Klaar voor "het nieuwe werken". Wees overal bereikbaar op uw manier, op uw moment.

Optimale controle over uw bereikbaarheid op kantoor, thuis en onderweg.

HIP+ heeft bijvoorbeeld een HIP Mobility pakket in combinatie met de HIP Toolbar voor de desktop en de nieuwe HIPPER app voor smartphone. Optimale controle over de bereikbaarheid op kantoor, thuis en onderweg.

HIP+ ontsluit de unieke voordelen van het hosted HIP platform voor de actieve professional:

  • De mobiliteit functies Anywhere en Kantoor op afstand geven u de vrijheid overal bereikbaar te zijn (kantoor, thuis, mobiel) op het zakelijke nummer. Wanneer u dat wenst.
  • De HIP Toolbar maakt het mogelijk alle functies van de telefooncentrale, onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intu├»tieve manier te bedienen.
  • De HIPPER app bedient dezelfde functies van de telefooncentrale via de smartphone (iPhone, Android), zodat te allen tijde de bereikbaarheidsinstellingen aangepast kunnen worden.

Twee voorbeelden

  • U werkt thuis en bent bereikbaar op uw zakelijke nummer/extensie via de thuistelefoon. Met de HIP Toolbar kunt u 'Kantoor op afstand' eenvoudig instellen en vervolgens bellen, zonder dat er op de thuistelefoon kosten worden gemaakt.
  • U bent onderweg bereikbaar op uw mobiele telefoon via Anywhere. Via de HIPPER smartphone app kan dit eenvoudig worden aan en uitgezet. Ook kan HIPPER via klik-en-bel de telefooncentrale een gesprek laten opzetten.